Natuurlijk!

Andijviesmoothie

Andijviesmoothie

Ingrediënten:
250 gram andijvie
1 banaan
1 appel
1 kiwi

Bereidingswijze:
Doe de andijvie in een blender. Voor deze smoothie heb je een grote blender nodig, van minimaal 1,5 liter inhoud. Vul de blender met water totdat de waterlijn ter hoogte van de andijvie is. Zet de blender 30 seconden aan. Voeg de banaan toe. Was de appel, snijd het klokhuis eruit en doe de appel met schil in de blender. Zet de blender 30 – 60 seconden aan. Voeg de kiwi toe en zet de blender aan en geniet van een heerlijke, zoete groene smoothie!

Bewaren:
Bewaar de groene smoothie in een glazen pot (bijvoorbeeld een grote appelmoes pot) in de koelkast, maximaal 1 dag.

Variaties:
Voeg acai poeder toe voor extra vitamines, mineralen en antioxidanten.

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

oktober 2019
m d w d v z z
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031