Natuurlijk!

Gnocchi met basilicum en tomaat

gnocchi spinazie

4 personen
bereidingstijd: ong. 30 minuten

Ingrediënten:
3 el amandelschaafsel (bakje 55 g)
6 el olijfolie
2 pakken gnocchi (a 500 g)
2 tenen knoflook, fijngesneden
1 zak wilde spinazie (400 g)
1 bakje hüttenkäse (200 g)
1 bakje basilicum (20 g), blaadjes gescheurd +
100 g Pecorino Romano (kaas), geraspt
1 bakje cherrytomaten (250 g), gehalveerd

Bereidingswijze:
1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel 2 min. Laat afkoelen op een bord. Verhit 4 el olie in de koekenpan en bak de gnocchi in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.
3. Meng de hüttenkäse met peper door het spinaziemengsel en warm 2 min. mee. Schep het basilicum, 2/3 van de Pecorino en gnocchi door de spinazie. Voeg de tomaten toe en bestrooi met het amandelschaafsel en de rest van de Pecorino.

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

oktober 2019
m d w d v z z
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031