Natuurlijk!

Raviolisalade met tonijn

raviolisalade met tonijn

 

 

 

 

 

 

 

 

Een favoriet gerecht van onze kinderen. Snel, gezond en pittig!

4 personen
bereidingstijd: ong. 20 minuten

Ingrediƫnten:
500 g volkoren ravioli ricotta-spinazie, verse pasta
500 g broccoli, in kleine roosjes
25 g pijnboompitten
2 tenen knoflook, fijngesneden
1 rode ui, fijngesnipperd
75 g rucola
2 blikjes tonijn chili en knoflook (a 130 g, John West Inspirations)
3 el olijfolie extra vierge

Bereidingswijze:
1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Kook de broccoli in 5 min. beetgaat
3. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
4. Giet de ravioli en broccoli af en spoel voorzichtig af onder koud stromend water. Laat uitlekken.
5. Meng de pijnboompitten, ui, rucola, tonijn en olie in een grote schaal.
6. Schep de ravioli en broccoli door de tonijnsalade. Voeg eventueel peper toe.

Schep de raviolisalade op 4 borden en eet vooral smakelijk!

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

oktober 2019
m d w d v z z
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031